Vaříme s Habadějem
Babičky a prababičky dobře věděly, že je polévka grunt. Zkuste si udělat kapustičkovou s dvouzrnkou
Vaříme s Habadějem
Hradec Králové
V průběhu let se změnily názory odborníků na spoustu potravin. Některé dříve doporučované jsou dnes diskutabilní a naopak. S vědeckým výzkumem se také zpřesnily hodnoty zastoupení vitamínů a minerálů v různých potravinách. Ovšem jedním z mála jídel, které dříve i dnes vévodí zdravému jídelníčku, zůstávají polévky.
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Máte slabou imunitu? Za nedostatkem vitamínů v těle může být i „syndrom propustného střeva“
Host Dopoledne pod Ještědem
-
Fyziolog Miloslav Hronek vyvrací časté mýty o potravinách: kávy s mlékem se bát nemusíte, naopak!
Radioporadna
-
Rybí filé zapečené se špenátem. Netradiční kombinace, která vás ale chuťově i barevně nadchne
Vaříme s Habadějem
-
Poradna zdravé výživy: Tělo má vždycky pravdu – vždy nám řekne, když mu něco chybí
Host Dopoledního expresu
-
Luštěniny nejsou nudné. Jak je vrátit na naše talíře? Začněte třeba červenou čočkou
Dva na Dvojce
-
Rutin - látka bohatá na přísliby. Jak moc věřit jejím domnělým účinkům?
Zdraví v cajku
-
Quinoa je skvělá pro celiaky, můžete ji připravit s chřestem i čokoládou
Přírodní lékárna
-
Ve vlastní šťávě s Maškrtnicí o dietách, které držíme ze strachu
Ve vlastní šťávě
-
Expedice do světa minerálů. Draslík, tajemný minerál, který rozhoduje o našem životě
Expedice