Ústeckým krajem za dobrým pitím a jídlem aneb Co si u nás dáte a jinde ne

V roudnické restauraci Ztracená můžete ochutnat jídla, jaká jinde nenajdete

Ústeckým krajem za dobrým pitím a jídlem aneb Co si u nás dáte a jinde ne

V roudnické restauraci Ztracená můžete ochutnat jídla, jaká jinde nenajdete
Tajemstvi Boeuf bourguignon je v masu, bylinkach zvanych bouquet garni a burgundskem cervenem vine

Sever

Jednou se při procházce Roudnicí nad Labem zatoulal Jiří Polák do úzké uličky jménem Orlová, když tu spatřil pána, jak na jeden dům vylepuje ceduli Na prodej. Budova historického hotelu Orel se 400 let starými klenbovými stropy Jiřímu Polákovi učarovala, a tak ji koupil, citlivě zrekonstruoval a založil restauraci s příznačným názvem – Ztracená.
Eva Bucharová

Více z pořadu

Ostatní také poslouchají