Ústeckým krajem za dobrým pitím a jídlem aneb Co si u nás dáte a jinde ne
Tajemství chuti dortletek i dalších laskomin odhalíte v roudnické domácí cukrárně
Ústeckým krajem za dobrým pitím a jídlem aneb Co si u nás dáte a jinde ne
Sever
Cesta Jaroslavy Michalcové do cukrárny byla dlouhá, trnitá a prý vlastně neskutečná. Bavilo ji pečení a dělání radosti druhým, hlavně ji ale bavilo péct dortletky.
Eva Bucharová
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Výrobu cukrové vaty zdědil po prababičce. Z podobné rodiny má...
Křížem krajem
-
Vepřové koleno na medu
Babiččiny recepty s Vladimírou Jakouběovou
-
Ručně vyráběnou čokoládu můžete ochutnat v Ústí nad Labem
Ústeckým krajem za dobrým pitím a jídlem aneb Co si u nás dáte a jinde ne
-
Bramborové placky plněné tvarohem. Oblíbený recept Mirky Svrčkové si také zamilujete
Pochoutkový rok
-
Setkání s Lenkou Beňovou, která přinesla do Čech italské cukrovinky, a památkářem Jiřím Hladkým
Dámská jízda
-
Šárka Dušková si přivezla zlatý pohár z cukrářské soutěže ve Varšavě. Porotu okouzlili její skřítci
Dopolední Region
-
Výroba chleba se prodražuje, některé malé i velké pekárny už ukončily provoz
Zprávy z jižních Čech
-
Klíčem ke zvládnutí výroby croissantů je trpělivost, říká brněnská pekařka Zuzina Zuzáková
Ve vlastní šťávě