Ústeckým krajem za dobrým pitím a jídlem aneb Co si u nás dáte a jinde ne
Chomutovská jídelna Labuť láká – na českou klasiku i chilli bůček po thajsku
Ústeckým krajem za dobrým pitím a jídlem aneb Co si u nás dáte a jinde ne

Sever
Petra Knoblochová a její přítel Miroslav Pavlas mají za sebou dlouholetou kuchařskou praxi u nás i v zahraničí. A Jídelna Labuť v Chomutrově je jejich společným splněným snem.
Eva Bucharová
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Vynikající bezmasé jídlo můžete ochutnat v Lese – veganském bistru v Děčíně
Ústeckým krajem za dobrým pitím a jídlem aneb Co si u nás dáte a jinde ne
-
Sny si plní ve Varech. Šéfkuchař Jan Krajč pojí jídlo se silným zážitkem
Náš host
-
Salát z pečené červené řepy od Romana Janouška ochutnávala Vendula Svobodová
Pochoutky na talíři
-
Čatní si zamilujete. Nechte si poradit od šéfkuchaře
Host Dopoledního expresu
-
Prestižní ocenění Výrobek roku Libereckého kraje
Seriál týdne pod Ještědem
-
Halušky z Hovězí
Vařte s námi
-
Salát s vejci
Dobroty Dáši Kubíkové
-
Pražská gastronomie, šunka, chlebíčky i ruské vejce
Vaříme s Habadějem
-
Velikonoce jsou za dveřmi a s nimi velikonoční nádivka, mazanec, beránek a třeba i Nadívaná…
Rozhlas u plotny
-
Pečená hrušková povidla. Hodí se na koláče i jen tak k namazání na chleba
Dámská jízda