Tip
Tip Juliany Maškrtnice: Opečený chléb nemusí být nuda, zajděte do bistra Topinka v Českém Krumlově
Tip
Radio Wave
Nové a originální podniky po celé republice pro vás opět po měsíci vybírala pekařka a foodblogerka Juliana Fischerová Maškrtnica. Tentokrát radí návštěvu Českého Krumlova a místního bistra Topinka. Jak název podniku napovídá, vyzkoušet zde můžete spoustu netradičních a originálních verzí opečeného chleba. Na jídelním lístku ovšem najdete i další pochutiny, od polévek a salátů až po naturální vína nebo kávu.
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Tip Juliany Maškrtnice: Vyrazte do žižkovského pekařství pro domácí croissant nebo briošku
Tip
-
Tip Juliany Maškrtnice: Ochutnat poctivý ramen teď není problém ani v Praze
Ve vlastní šťávě
-
Jiří Rajchrt uvařil šafránovou hrušku s mátou a omáčkou
Pochoutky na talíři
-
Podmáslový chléb podle Renaty Foltýnové
Pochoutkový rok
-
Křupavý chleba jako doma si můžete dopřát i v USA. Stačí se zastavit u Jeffa v Richmondu
Zápisník zahraničních zpravodajů
-
Malý chlebový receptář – osm druhů chleba a starodávná chlebová polévka
Kuchařské čarování
-
Pavel Maurer: Chcete kvalitu? Vybírejte chléb takhle!
Glosa Pavla Maurera
-
Zdobené mětýnky, nebo též hnětýnky, se tradičně na podzim pečou na Prachaticku a Strakonicku
Zprávy z jižních Čech
-
Netradiční využití chleba podle Moniky Kindlové
Dámská jízda