Sabráž? Je to show, hlavně musíte mít dobře vychlazenou lahev sektu, popisuje sommeliér
Hovory
Přejít k hlavnímu obsahu | Přejít k hlavnímu menu
Sabráž? Je to show, hlavně musíte mít dobře vychlazenou lahev sektu, popisuje sommeliér
Hovory
Víno pijte pro dobrou náladu, ne na smutek, říká Oldřich Bujnoch
Zálety Aleny Zárybnické
S Martinem Ličkou o víně a vinařství
Koktejl
Hovězí s pažitkovou omáčkou podle receptu z podhůří Krkonoš
Babiččiny recepty s Vladimírou Jakouběovou
Bílé, červené, šumivé. Jakou teplotu má mít při podávání víno? Souvisí s tím i držení sklenky
Pochoutkový rok
Jak poznat kvalitní víno od špatného? Mistrovský kurz sommeliéra Jakuba Přibyla
Mistrovský kurz
Václav Souček: Špačci bez křídel
Glosa dne aneb Co týden dal
Příběh skořice: jak se z kůry divokého stromu stane voňavé koření?
Zápisník zahraničních zpravodajů
Podivné recepty našich předků: Historička vyzkoušela připravit nápoj z perel podle Kleopatry
Klub Rádia Junior
Ve vlastní šťávě: Tuk je chuť!
Ve vlastní šťávě