Špalíček
Jak a co se dříve jedlo na Chebsku? A jak vypadala tradiční chebská kuchyně? Nad tímto tématem ve Špalíčku lidových písní zauvažuje Miroslav Šimandl.
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Ve Špalíčku lidových písní se zaměříme na tradiční lidová jídla Českobudějovicka. A tak to…
Špalíček
-
Jak se změnila kuchyně od dob 1. republiky? Masaryk večeřel buchty a kuře bylo luxus, míní historik
Dva na Dvojce
-
Ke kořenům české gastronomie: Robert Loose. Chcete vědět, který národ vaří jako pejsek s…
Hovory
-
Příprava česneku na sadbu
Káva o čtvrté
-
Pozor! Blíží se postrach slovenských kuchařů
Zápisník zahraničních zpravodajů
-
Proč jsou pořady o vaření takový fenomén? Jak lze rozdělit gastronomii? A jaká je úroveň…
Kontakt
-
Mají potraviny s konopím na člověka omamné účinky?
Zdraví v cajku
-
Obstojí česká kuchyně v Evropě? Povídali jsme si s Liborem Ševčíkem, uznávaným redaktorem a…
Rozhlas u plotny
-
Proč kuchyním v restauracích vládnou většinou muži? Jaké nároky má český strávník? Na co je…
Náš host
-
Jak kvalitní máme v Česku potraviny? A jaké volby jako spotřebitelé máme? Hosty Patricie…
Pro a proti