Souvislosti Plus
Jak pandemie koronaviru a opatření proti jeho šíření dopadají na hospody a restaurace?
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Houbařská sezóna začala. Co všechno lze z hub uvařit? A jak je jíst zasyrova?
Dva na Dvojce
-
Méně obědů i hostů, málo večeří. To je současný obrázek velké části restaurací v podhůří Krkonoš
Zprávy pro Královéhradecký kraj
-
Největší problém bude v gastronomii s personálem. Lidé jsou demotivovaní, tvrdí šéf restaurace Štift
Hovory
-
Chybí turisté a lidé se bojí potkávat. Škoda, že jsme upustili od testování, říká zástupce hotelů
Dvacet minut Radiožurnálu
-
Najít dobrou restauraci není problém. S kvalitním personálem...
Glosa Pavla Maurera
-
Šéfkuchař Radek David: Českou kuchyni máme pod kůží. Z modu à la zdravé jídlo se k ní jednou vrátíme
Rozhovor Veroniky Ruppert a Martina Minhy
-
Jak moc může být v restauraci zakouřeno?
Dopolední Radiožurnál