Slavné dvojice
Jaroslav a Pavel Sapíkovi patří mezi špičky české gastronomie. Jejich rodina se kolem jídla točí od 17. století
Slavné dvojice
Rádio vašeho kraje
Rodina šéfkuchaře Jaroslava Sapíka se v gastronomii pohybuje už od 17. století. Nebylo proto překvapením, že povolání spojené s jídlem si vybral i jeho syn Pavel.
Alexandra Mynářová
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Za dob Ludvíka XIV. byly oblíbené takzvané malé obědy. Jedly se hlavně ústřice
Glosa Pavla Maurera
-
Hřiby: Lze podávat s knedlíkem a světlým masem
Na vidličce Romana Pauluse
-
Ve čtyřech letech poprvé obul kopačky. Dnes je Lukáš Mašek záložníkem FK Mladá Boleslav
Dopolední Region
-
Velké talenty českého beachvolejbalu. Sestrám Havelkovým není ještě ani 17 let
Zprávy z Vysočiny
-
Pavel Trávníček: Začalo to bílými punčoškami
Brambora s vejcem
-
Salát s kapřími kousky a koprovým dipem vychválil Pavel Nový
Pochoutky na talíři
-
Wydarzenia - 14. 12. 2023
Wydarzenia
-
Rybí polívka podle Ludmily Dobrovolné z konce 19. století
Babiččiny recepty s Vladimírou Jakouběovou
-
Pochoutkový rok začal v Paříži u Suchdola nad Lužnicí
Pochoutkový rok