Seriál týdne pod Ještědem
Liberec
Sirupy, po staru syroby, máme spojené především s ovocem, případně s léčivkami. Chutný sirup se dá připravit ale i ze zeleniny. Okurkový syrob dokonce ocenila porota soutěže Výrobek roku Libereckého kraje.
Jaroslav Hoření
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Zahrádkář Jan Prosser se před 18 lety přestěhoval na Nymbursko. Byl překvapený, jak se tu všemu daří
Dopolední Region
-
Geniálně jednoduchá, rychlá a výtečná dýňová polévka s tymiánem od Ludmily Škardové potěší každého
Pochoutkový rok
-
Víte, jak správně připravit lilek nebo-li baklažán? A co z něj uvařit? Udělejte si ho zapečený
Vaříme s Habadějem
-
Připravit tradiční slovinský dezert doma prý není nic těžkého...
Zápisník zahraničních zpravodajů
-
Ovocnáři v Libčanech likvidují své stromy. Zdravé jabloně prodávají lidem jako palivové dřevo
Zprávy pro Královéhradecký kraj
-
Jablonecká přehrada Mšeno
Seriál týdne pod Ještědem
-
Veganská zeleninová směs
Dobroty Dáši Kubíkové
-
Máte studené ruce a nohy? Pomůže vám koření galgán
Dámská jízda