Seriál týdne pod Ještědem
Liberec
Ruprechtovo maso ve vlastní šťávě je poslední oceněnou Regionální potravinou Libereckého kraje, kterou v našem seriálu představujeme. Do řeznictví v libereckých Ruprechticích za řezníkem Jaroslavem Rydvalem nás zavede redaktor Jaroslav Hoření.
Jaroslav Hoření
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Dobrota pro masožrouty: Vepřové na kmíně
Seriál týdne pod Ještědem
-
Regionální gastronomické speciality České a Slovenské republiky
30 let sami a přece spolu
-
Tip Juliany Maškrtnice: Zajeďte na výlet do Liberce, ochutnáte místní výběrovou kávu i domácí pečivo
Tip
-
I plíseň může být hodná, vysvětluje český výrobce japonské pasty miso
Ve vlastní šťávě
-
Harryho mrazem sušené křupavé sýry z rodinného podniku v Novém Bydžově vás dokonale pohladí v puse
Zprávy pro Královéhradecký kraj
-
Poslechněte si: Pochoutkový rok 11. 6. 2023
Pochoutkový rok
-
Ručně vyráběné pelmeně, varenyky, čebureky i holubce můžete ochutnat v Ústí nad Labem
Ústeckým krajem za dobrým pitím a jídlem aneb Co si u nás dáte a jinde ne
-
Jaroslav Sypal upekl kuře Vlasty Buriana
Pochoutky na talíři
-
Svátky jara, vzkříšení Krista, nebo násilí na ženách? Krátká velikonoční úvaha o Velikonocích
Vybrali jsme pro vás