Seriál týdne pod Ještědem
Liberec
Na klasické postupy a recepty vsadil už před lety majitel společnosti Podkrkonošská uzenina, a že udělal správně, dokládá už řada krajských ocenění v soutěžích Výrobek roku Libereckého kraje či Regionální potravina Libereckého kraje. Za Josefem Šulcem se do Podkrkonošské uzeniny vypravil redaktor Jaroslav Hoření.
Jaroslav Hoření
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Dobrota pro masožrouty: Vepřové na kmíně
Seriál týdne pod Ještědem
-
Tip Juliany Maškrtnice: Zajeďte na výlet do Liberce, ochutnáte místní výběrovou kávu i domácí pečivo
Tip
-
Vánoční houbový kuba podle Jaroslava Sapíka
Pochoutkový rok
-
Regionální gastronomické speciality České a Slovenské republiky
30 let sami a přece spolu
-
Připravit tradiční slovinský dezert doma prý není nic těžkého...
Zápisník zahraničních zpravodajů
-
I plíseň může být hodná, vysvětluje český výrobce japonské pasty miso
Ve vlastní šťávě
-
Betlémář Ján Chvalník plánuje vyřezávat betlémy do 100 let. Každému vnoučeti by rád vytvořil betlém
Dopolední Region
-
Zámecké sady Chrámce pěstují staré odrůdy ovocných stromů. Z plodů pak vyrábějí džemy i pálenky
Ústeckým krajem za dobrým pitím a jídlem aneb Co si u nás dáte a jinde ne