Seriál týdne pod Ještědem
Liberec
Marmelády a džemy ze srdce Českého ráje začal Jan Kakos vařit teprve v roce 2014. Rodinná firmička na svahu Kozákova s výhledem na Trosky získala od té doby řadu domácích ale i zahraničních ocenění. Malinová marmeláda zachutnala i porotě soutěže Výrobek roku Libereckého kraje.
Jaroslav Hoření
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Vítězem se stává: Kitl Syrob Okurka BIO
Seriál týdne pod Ještědem
-
Křehké koláčky Lady Poukové
Pochoutkový rok
-
Zadělávané dršťky s majoránkou od kulinářského olympionika Martina Slezáka
Pochoutky na talíři
-
Národní tým kuchařů míří na olympiádu. Největší hrdina je myč nádobí, vtipkují členové reprezentace
Host Lenky Vahalové
-
Zadělávané zbytky ze skopové pečeně podle Ludmily Dobrovolné
Babiččiny recepty s Vladimírou Jakouběovou
-
Každý obor má své talenty
Setkání u mikrofonu
-
U mých kuchařských začátků byla maminka, říká finalistka soutěže MasterChef Ivka Malecová
Apetýt
-
Rodinný podnik Kafírna Volkafe v Trutnově. Co všechno se museli naučit, aby nabídli vlastní kávu?
Zprávy pro Královéhradecký kraj