Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Kdy slavili naši předci svatou Barboru
Dopolední Region
-
Kapr na modro, salát vídeňského typu, polévka houbová. Proč ne? říká kuchař Václav Forman
Dobrá rada
-
Sami jsme původně ryby, přitom o nich moc nevíme. Proč jsou Češi tak fixováni na kapra?
Natura
-
Nechutná, ale pomáhá. Čím nám prospívá rybí tuk a z kterých ryb je nejlepší?
Zvídavec Evy Sinkovičové
-
Důležitost ryb v našem jídelníčku neberte na lehkou váhu
Hubněte zdravě s Kateřinou Cajthamlovou
-
Postarejte se po zimě o zahradní jezírko
Co vás zajímá
-
S vůní tradice: Příběh kapra. O jeho zpracování ve studené kuchyni s šéfkuchařem Romanem Paulusem
S vůní tradice: Příběhy potravin
-
Je lepší treska jako rybí fileta nebo filé? A je třeba se bát přidané vody? Odpoví dTest
Dva na Dvojce
-
U Jesenice si můžete chytit kapra na štědrovečerní stůl
Česko – země neznámá
-
O rybaření s Milošem Urychem
Svět zvířat