Seriál Radiožurnálu
Radiožurnál
Miska plná čerstvé zeleniny, exotických ingrediencí a marinovaného masa. Tak vypadá pokrm zvaný Poke Bowl původem z Havaje. V Českých Budějovicích a okolí si lidé na této specialitě pochutnávají díky Miroslavu Magersteinovi. „Kouzlo projektu je v jeho jednoduchosti, příprava není založená na tepelné úprovavě, neřešíme teplotu doručeného jídla,“ říká ředitel hotelového komplexu v Dolní Vltavici na lipenské přehradě.
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Chilli papričky skýtají spoustu chutí a dokážou pozvednout jídlo na další úroveň, popisuje nadšenec
Host Radiožurnálu
-
Pikantní hovězí guláš vindaloo s chilli papričkami od Marie Opekarové
Pochoutkový rok
-
Písně, které pálí
Volej
-
Letní vychytávky Moniky Brýdové
Dámská jízda
-
Doba marinovaných krkovic je pryč. V grilu můžete i udit a maso hlídat na dálku
Radioporadna
-
Oblékají olympioniky z Andorry. Dozvěděli se o nás od španělského lyžaře, říkají majitelé firmy KAMA
Hovory
-
Co má společného mléko, džus a pivo? Slavného vědce Luise Pasteura!
Encyklopedie Radiožurnálu
-
Hrách a hrášek: Jsou to odlišné plodiny?
Abeceda potravin
-
Kuchařské čarování
-
Plýtvání se slevou. „Naše společnost je málo vyspělá,“ říká...
Dopolední Radiožurnál