Seriál Radiožurnálu
Radiožurnál
Jak se daří po stavu nouze restauracím? Jiří Dostál na začátku vládních opatření proti šíření koronaviru poslal zaměstnance domů a s kuchařem nabízel jídlo do krabičky.
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
„Domácí blázen, miláček žen.“ První kuchyňský robot byl obrovský a vyráběl se ve Zbrojovce
Host Radiožurnálu
-
Nový stravenkový systém? Takových balónků máme dost, namítá odborář Středula
Dvacet minut Radiožurnálu
-
Vysíláme z Potravinové banky v Liberci
Host Dopoledne pod Ještědem
-
Pozor! Blíží se postrach slovenských kuchařů
Zápisník zahraničních zpravodajů
-
Krouhané a kysané zelí, jako je levný přírodní zdroj vitamínu C, doporučuje zemědělec David Smetana
Radioporadna
-
Největší problém bude v gastronomii s personálem. Lidé jsou demotivovaní, tvrdí šéf restaurace Štift
Hovory
-
Potravinová banka v Hradci Králové nově rozváží potraviny také do menších měst po celém kraji
Zprávy pro Královéhradecký kraj
-
K čemu je na světě dobrá máta nebo akvárium. Povídačky ze starého mlýna vypráví Zdeněk Junák
Srdcovky Zdeňka Junáka
-
Sehnat praxi pro budoucí kuchaře je těžké. Jindřichohradecké učiliště proto buduje školní restauraci
Zprávy z jižních Čech