Seriál Radiožurnálu
Radiožurnál
Jedním z nejvíce zkoušených oborů v této době je gastronomie. Všichni hledají cestu, jak přežít. Stejně jako Josef Zronek, který si otevřel hospodu teprve před čtyřmi měsíci, navíc v malé vesnici Hněvkovice u Humpolce. Má velkou výhodu, že je ve svém a nemusí platit nájem. Ovšem vesnice má 350 obyvatel a do hospody chodí lidi až večer po práci. Zavíračka v osm hodin večer znamená, že nepřijde skoro nikdo. I přesto tvrdí, že přežije.
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Bez poctivého šlapaného zelí a pohanky se neobejdeme, říká valašský šéfkuchař Jiří Hrachový
Ve vlastní šťávě
-
Bezdomovci výměnou za stravenky pomáhají s úklidem Frýdku-Místku
Zprávy ČRo Ostrava
-
Nedarujeme nic plesnivého, nic shnilého, popisují v supermarketu. Jak potraviny třídí?
Seriál Radiožurnálu
-
Merboltice se staly Vesnickou památkovou zónou díky...
Česko – země neznámá
-
Hranický autokemp jako výchozí místo pro zajímavé výlety
Odpolední Radiožurnál
-
Jak domácí zelí naložiti
Babiččiny recepty s Vladimírou Jakouběovou