Seriál Radiožurnálu
Radiožurnál
Jídlo a jeho nutriční složení je dnes považováno za jeden z faktorů, který se rozhodujícím způsobem podepisuje na výkonnosti vrcholových sportovců. Vařit pro olympioniky proto nemůže jen tak někdo. Některé výpravy si tak s sebou na olympiádu vozí i vlastní kuchaře a suroviny.
David Jakš
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Co obědvá olympijský šampion Lukáš Krpálek v Tokiu? Poslechněte si reportáž
Seriál Radiožurnálu
-
Netradiční ceremoniál, zajímavá sportoviště a naděje na úspěch. Co očekáváme od olympijských her?
Seriál Radiožurnálu Sport
-
Jaká byla olympiáda v Tokiu? „Jiná, ale pěkná,“ říká Prskavec. „Byla krásná,“ tvrdí Krpálek
Host Radiožurnálu Sport
-
Sport v roce 2020? Olympiáda předvede novinky, fotbalové Euro velkou uhlíkovou stopu
Tribuna
-
Že jsme na „covidové olympiádě“ bylo cítit na každém kroku, popisuje sportovní redaktor
Apetýt
-
Tělo protestuje, ale hlava chce závodit. Jan Hudec zatím...
Olympijský rok
-
Sportovní střelec Nymburský: Čím víc disciplínu trénuji, tím je to horší. Vždy chci problém vyřešit
Na síti s Andreou Hlaváčkovou
-
Začala mě brnět pusa a opuchlo oko, popisuje Krpálek. Kvůli alergii si musí v Japonsku hlídat jídlo
Sportovní rozhovory
-
Ekonom: Tokio je tragédie. Ale některé hry se v minulosti staly ještě větší černou dírou na peníze
Speciál