Reportáže zahraničních zpravodajů
Reportáže zahraničních zpravodajů dnes budou především útočit na vaše chuťové buňky
Reportáže zahraničních zpravodajů
Plus
V Mongolsku se zúčastníme grilování kozla LED lampou, ve švýcarské Ženěvě si zajdeme na sýrové fondue a navštívíme i vyhlášenou pařížskou pekárnu nazvanou „Sladká pšenice“, kde lahodné sladké Madlenky peče doktor filozofie. Moderuje Jitka Malá
Jitka Malá
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Na Srí Lance proniklo slovenské know-how do zpracovávání cejlonského čaje
Reportáže zahraničních zpravodajů
-
Fondue jsou ve Švýcarsku společenskou záležitostí. Nesmí se...
Glosa Pavla Maurera
-
„V soutěži specialistů na pizzu jsem dala hlas pizze s lilkem.“ Omeletky Haliny Pawlowské
Omeletky
-
Setkání s Lenkou Beňovou, která přinesla do Čech italské cukrovinky, a památkářem Jiřím Hladkým
Dámská jízda
-
Kamila Procházková: Proč nepoužíváme čerstvé bylinky?
Host Lucie Výborné
-
Dumpster diver Petr vylovil i vyhozenou plachetnici
On Air
-
Pardubický perníkář má na vánoční várku zaděláno od léta. Která ingredience nesmí chybět?
Radioporadna
-
Tip Juliany Maškrtnice: Ochutnejte domácí kváskový chléb z nové pekárny v Rožnově pod Radhoštěm
Tip