Reportáže Radiožurnálu
Restaurace na kraji lesa u Valašského Meziříčí prosperuje. Máme čerstvý vzduch a slivovici, zní jejich recept na zdraví
Reportáže Radiožurnálu

Radiožurnál
Na samém okraji Valašského Meziříčí založili restauraci teprve před třemi lety, přesto si tam o víkendu bez rezervace nesednete. Rodinnému podniku Na kraji lesa se daří i letos v létě, jak zaznamenal letní reportér Radiožurnálu Ondřej Vaňura na pouti Valašskem.
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Nevíte, kam na výlet? Jeďte na šumavskou samotu, nejšílenější autobusák nebo do hudebního lesa
On Air
-
Zoologické zahrady v Ústeckém kraji se 12. dubna otevřou
Zprávy ze Severu
-
Folkové prázdniny v Náměšti přinášejí hvězdy světové hudby nejrůznějších žánrů
Dobré dopoledne
-
Turismus v Thajsku se zastavil. Hotely i letecké společnosti zlevňují, ale vláda o cizince nestojí
Reportáže Radiožurnálu
-
Starostka Mladých Buků Lucie Potůčková: Rodiny se semknuly. To považuji za pozitivní dopad krize
Host ve studiu
-
Dušan Michelfeit, náměstek ředitele středočeského Národního...
K věci
-
Kuchař Ondřej Koráb: Lidé začali přemýšlet, co si dávají do pusy
Host Lucie Výborné
-
Zámek Nová Horka je nenápadný a také nepříliš známý. Má se to...
Křížem krajem
-
Na čem si pochutnáte v bratislavské Buchtárni?
Zápisník zahraničních zpravodajů
-
Na marmeládu i knedlíky s tvarohem. Sběrači si v Holešově přišli pro první jahody, je jich dost
Den ve Zlínském kraji