Reportáže Radiožurnálu
Restaurace na kraji lesa u Valašského Meziříčí prosperuje. Máme čerstvý vzduch a slivovici, zní jejich recept na zdraví
Reportáže Radiožurnálu
Radiožurnál
Na samém okraji Valašského Meziříčí založili restauraci teprve před třemi lety, přesto si tam o víkendu bez rezervace nesednete. Rodinnému podniku Na kraji lesa se daří i letos v létě, jak zaznamenal letní reportér Radiožurnálu Ondřej Vaňura na pouti Valašskem.
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Jak vzniká rozhlasová hra? Herci musí mít hlavně velkou...
Vltavín
-
V rožnovském skanzenu natáčeli rozhlasové silvestrovské vysílání
Ranní Radiožurnál
-
Valašská kyselice byla původně polévkou nejchudších horalů
Pochoutkový rok
-
Reportáže zahraničních zpravodajů představí polského výrobce a restaurátora renesančních a…
Reportáže zahraničních zpravodajů
-
Východiska: Keď producenti beatov robia psychedelický mathrock
Východiska
-
Koho v létě potkáte v jednom z nejjižnějších cípů České republiky? Překvapivě seveřany
Reportáže Radiožurnálu
-
Zdravotní sestra Šárka vzpomíná na stav nouze: Nikdo nám neřekl, jak to bude bolet...
Seriál Radiožurnálu
-
S rozhlasem usíná i vstává náruživý radioamatér, osmdesátiletý Jan Drahoňovský. A sbírá stará rádia
Návštěva
-
Obsah novin s Andrejem Babišem neřeším, říká Štěpán Košík z...
Dvacet minut Radiožurnálu
-
Jiří Kamen: Rozhlasové vlohy nemá každý a doučit se to nedá. Krátké věty a struktura jsou základ
Vizitka