Reportáže Radiožurnálu
Nakoupit s rozmyslem a správně uskladnit. Jak neplýtvat potravinami? Poslechněte si naše rady
Reportáže Radiožurnálu
Radiožurnál
Češi každý rok vyhodí milion tun jídla. Často přitom plýtvat nechtějí, ale vinou špatného skladování nebo neuváženého nákupu už potraviny nejsou k jídlu. Na co se v kuchyni zaměřit, aby zelenina vydržela déle čerstvá a zbytky od večeře nekončily v koši? Poslechněte si reportáž.
Lucie Pávová
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Cena Hanzelky a Zikmunda: Zvítězil Náš evropský deník II, zaujalo svědectví o KLDR
Reportáže Radiožurnálu
-
Nedarujeme nic plesnivého, nic shnilého, popisují v supermarketu. Jak potraviny třídí?
Seriál Radiožurnálu
-
Plýtvání jídlem? „Inspirací by nám měly být naše babičky,“ radí šéfkuchař restaurace Sůl a řepa
Speciál Radiožurnálu
-
Plýtvání se slevou. „Naše společnost je málo vyspělá,“ říká...
Dopolední Radiožurnál
-
K plýtvání potravinami přispívají vysoké ceny a promoční akce, kritizuje Mikoška ze Svazu obchodu
Dvacet minut Radiožurnálu
-
Potravin je dost, ale kam s nimi, ptají se potravinové banky
Ranní Radiožurnál
-
Kilo bezlepkové mouky za 110 korun, kousek chleba za 55 korun. Zdražování dopadá i na celiaky
Zprávy z jižních Čech
-
6 supermarketů v krajském městě a v nákupním košíku 8 běžných potravin. Jaké jsou rozdíly v cenách?
Zprávy pro Královéhradecký kraj
-
Jak neplýtvat v kuchyni potravinami
Co vás zajímá