Rendez-vous
Zlín
Typické jídlo pro Zlín byste hledali těžko. Lidé sem za dob Baťových závodů přicházeli z celé republiky, a tak se kuchyně dnes už krajského města stala průsečíkem různých kultur a chutí. Doma pak příliš nevařili, protože využívali firemní závodní stravování.
Tereza Cedidlová
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Ostré a přímé chutě. To jsou specifika zabíjačky ve Slezsku
Pochoutkový rok
-
Staročeské lívance
Špalíček
-
Po typicky české stravě se nemusí nutně tloustnout
Hubněte zdravě s Kateřinou Cajthamlovou
-
V Lošticích se olomoucké tvarůžky vyrábějí už od středověku....
Česko – země neznámá
-
V Ostravě můžete zjistit, jaká je opravdová maďarská kuchyně
Křížem krajem
-
Výletní tip Ladislava Zibury: Poznejte Svět i kapří hranolky. Jihočeské rybníky jsou výjimečné
Tip