Rendez-vous
Po koronavirové pauze v současném horku mají lidé žízeň, minipivovary nestíhají vyrábět
Rendez-vous
Během koronakrize provozovatelé minipivovarů přemýšleli, jak přežít a vyhnout se zániku. To se jim díky věrným zákazníkům podařilo. S uvolněním protiepidemických opatření a také s příchodem pěkného počasí teď zase neví, kam dřív skočit. Minipivovary na Uherskohradišťsku jedou na plný výkon a navyšují výrobu.
Michal Sladký
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Města a obce mají větší problémy s potkany. Řada lidí tomu nevědomky napomáhá svých chováním
Zprávy pro Královéhradecký kraj
-
Starousedlík František Komárek ze slezské obce Rohov má na...
Česko – země neznámá
-
Chtěla jsem vyrábět veganskou zmrzlinu s plnější chutí a co nejčistším složením, říká zmrzlinářka
Ve vlastní šťávě
-
Ochránci přírody připravují v Poodří nový domov pro čolky
Křížem krajem
-
Ivan Mls: Home office
Rozhlasový sloupek
-
Za pandemie otevřeli na Vlašimsku minipivovar. Aby pivo dostali k lidem, koupili si pojízdný výčep
Evropa Plus
-
Viry se šíří v aerosolu podobně jako smog, potvrzují odborníci. Chválí obyčejné větrání
Laboratoř
-
Pavel Soukup - deratizér
Host Dopoledne pod Ještědem