Řečí peněz
Otevřenost, komunikace a být zákazníkům co nejblíž, popisuje vinařství Sonberk, jak zvládá dobu pandemie
Řečí peněz
Plus
Uzavřené restaurace se dotkly i byznysu vinařů, kteří si museli najít jinou cestu k zákazníkům. „Online svět je příležitost i hrozba. Nemůžeme moc dobře odhadnout, co nám udělá růst v online tržbách, který je dnes markantní, to vidí všichni vinaři. Ale my nevíme, jestli se trend udrží, nebo je to jen překlenovací období,“ přiznává Dagmar Fialová, ředitelka obchodu a marketingu vinařství Sonberk, které jako vůbec první v Česku získalo podruhé titul Vinařství roku.
Václav Pešička
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
David Klimeš: Dej si prachy do pořádný ruličky. Česko jako ostrov platebního zoufalství
Názory a argumenty
-
„Co fungovalo vždycky, nemusí fungovat pořád. Epidemie naučila podniky pružnosti,“ říká šéfkuchařka
Ve vlastní šťávě
-
Při internetové transakci přišla žena o celé jmění
Krimipříběhy z kraje pod Ještědem
-
Můžeme získat peníze zpět, když nás podvedou při online nákupu? Zeptali jsme se odborníka
Host Dopoledne pod Ještědem
-
Největší problém bude v gastronomii s personálem. Lidé jsou demotivovaní, tvrdí šéf restaurace Štift
Hovory
-
Bradáčová: Řešit finanční zločiny je složité. Platí to i pro Čapí hnízdo
Peníze a vliv
-
Méně obědů i hostů, málo večeří. To je současný obrázek velké části restaurací v podhůří Krkonoš
Zprávy pro Královéhradecký kraj
-
SoundCloud ani Tumblr svým uživatelům nic nedluží
Děrné štítky
-
Jsme součástí potravinového řetězce. Pavel Drdel ve své restauraci zpracuje řepu od kořene po nať
Podhoubí