Ranní úvaha
Alena Scheinostová: Slavnost chleba
Ranní úvaha

Vltava
Máme na Šumavě takovou pěknou tradici: v obecní peci, která se v sousední vsi dochovala z roku 1837, bezmála každý měsíc peče pan pekař pro veřejnost chleba. Pěkně postaru, z celého kvasu: pokud stejně jako já nevíte, co to celý kvas je, zajeďte si tam poslední sobotu v měsíci a pan pekař vám to s chutí vysvětlí.
Alena Scheinostová
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Málo žita, více pšenice. Takový je dnešní chléb
Poradna
-
Daniel Raus: Křížek a jednička
Ranní úvaha
-
Cibulové sádlo
Dobroty Dáši Kubíkové
-
Blahodárné účinky kmínu na naše zdraví. Připravte si kmínový čaj
Domácí štěstí Ivy Hüttnerové
-
Chleba je nad zlato
Když vypráví nápověda
-
Zdobené mětýnky, nebo též hnětýnky, se tradičně na podzim pečou na Prachaticku a Strakonicku
Zprávy z jižních Čech
-
Doma vánočka nejlépe vykyne pod peřinou. Potřebuje teplo a vlhko
Příběhy z Vysočiny
-
Na Žatecku je chmel doma. Můžete se o tom přesvědčit z...
Česko – země neznámá
-
Čím si zdravě namazat pečivo?
Hubněte zdravě s Kateřinou Cajthamlovou