Ranní interview
V Česku chybí 5000 řezníků. „Máme málo učňů, problém bude i v budoucnu,“ varuje Jan Katina
Ranní interview
Radiožurnál
Jíme stále více masa. Průměrný Čech předloni snědl víc než 43 kg vepřového, skoro 30 kg drůbežího a 9 kg hovězího. Řezníků ale ubývá. Jan Katina, ředitel Českého svazu zpracovatelů masa, tvrdí, že za to může i malá atraktivita oboru jako takového. Poslechněte si celý rozhovor.
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
„Zaručené“ novinky v hubnutí. Revoluční metody, nebo...
Hubněte zdravě s Kateřinou Cajthamlovou
-
Avokádo: Kdy je hlavní sezóna a jak ho správně koupit?
Abeceda potravin
-
Nevnímejme jídlo jako nepřítele, ale jako něco, co potřebujeme, říká koordinátorka studie o hubnutí
Apetýt
-
Vědec Grubhoffer: Za malou proočkovanost můžou předsudky
Interview Plus
-
Nevadí vám stěhování? Ptaly se Polední sirény
Polední sirény
-
Budějovice mají po deseti letech nový betlém. Všechny postavy a zvířata jsou v životní velikosti
Zprávy z jižních Čech
-
České středohoří přeje českým granátům. Ze 160 tun zeminy se...
Česko – země neznámá