Radioporadna
Vyrobit kvalitní zmrzlinu je kumšt. Nesmí být moc ledová ani přeslazená
Radioporadna
Pardubice
A také se nesmí hned rozplynout na jazyku. Na druhou stranu je pro jemnost zmrzliny velmi důležitý vzduch. Proto když děláte domácí zmrzlinu, je dobré ji dát na čtvrt hodiny do mrazáku, potom vyndat, znovu rozmixovat a postup alespoň dvakrát opakovat. Zmrzlina pak bude mnohem jemnější, nebudou tam hrudky a nebude vám připadat příliš ledová.
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Ve vlastní šťávě s Maškrtnicí o zmrzlině. Která má být barevná a která má ležet?
Ve vlastní šťávě
-
Pokud vás postihne ústřel páteře, věnujte dostatek času jeho léčbě. Může se rychle opakovat
Doktorská rada
-
U Boleveckých rybníků nedaleko Plzně se každou zimu objevoval...
Česko – země neznámá
-
Světový rekordman Petr Kocián vydržel v ledu dvě a čtvrt hodiny. Pak už chtěli jít kamarádi na pivo
Host ve studiu
-
V Plzni mají první veřejnou lednici. Pomáhá i studentům nebo...
Dopolední Radiožurnál
-
Zelenina je chutná a zdravá. Jak ji připravit ještě chutnější?
Domácí štěstí Ivy Hüttnerové
-
Zapotíte se jen při pomyšlení na chilli? Látka těchhle papriček vás může zabít
Encyklopedie Radiožurnálu