Radioporadna
Vypěstujte si křen, který nechutná jako piliny od truhláře
Radioporadna
Pardubice
Křen selský je zdrojem mnoha vitamínů a minerálních látek. Obsahuje látky, které podporují trávení a urychlují metabolismus. Ne náhodou se podává ve společnosti s uzeným masem, ovarem a dalšími tučnými pochutinami. Nejlepší je křen z vlastní zahrady. Zasadit ho můžete třeba ještě dnes.
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Recept na pradávný posilující lék oxymel. Bylinka, ocet a med dohromady pro zdraví našich kostí
Radioporadna
-
Která jeřabina je jedlá, a která ne? Napoví listy a hvězdička
Radioporadna
-
Výživový poradce varuje. „Mražená pizza? Polotovary nám nesvědčí a špatný jídelníček nepřecvičíme“
Blízká setkání
-
Mexické fazole = Exotika na českém talíři. Stačí rýže nebo dobré pečivo k nim a máte úžasný oběd
Vaříme s Habadějem
-
I bůček je zdravá potravina, když nebude denně, vysvětluje ředitelka spolku FÉR potravina
Host Radiožurnálu
-
Expedice do světa minerálů. Draslík, tajemný minerál, který rozhoduje o našem životě
Expedice
-
Máte slabou imunitu? Za nedostatkem vitamínů v těle může být i „syndrom propustného střeva“
Host Dopoledne pod Ještědem
-
Luštěniny nejsou nudné. Jak je vrátit na naše talíře? Začněte třeba červenou čočkou
Dva na Dvojce
-
Poradna zdravé výživy: Tělo má vždycky pravdu – vždy nám řekne, když mu něco chybí
Host Dopoledního expresu