Radioporadna
Víno, sirup, med, kapary i sud. To všechno se dá získat z lípy
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Jedlé kytky jsou buď krásné, chutné, nebo trvanlivé, ale nikdy všechno dohromady, říká odbornice
Ve vlastní šťávě
-
Kolem úlu je to bzukot. Vychází první díl Podhoubí se včelařkou a entomoložkou Alenou Bruce Krejčí
Podhoubí
-
Při pěstování klívie myslete na správnou zálivku, hnojení a prostor pro kořínky
Babské rady
-
Rané brambory se musí rychle spotřebovat. Jejich tenká slupka neumožňuje skladování
Pochoutkový rok
-
Péče o bezový sad se rovná péči o vinici, říká bezová farmářka
Hovory
-
Recept na dobré nervy a hezké sny: pomůže levandule, heřmánek i jablko
Domácí štěstí Ivy Hüttnerové
-
Pěstování citrusů dodá našemu bytu středomořský nádech
Zahrádkářské tipy
-
Odhalili jsme tajemství banánů. Víte, proč jsou zahnuté?
Encyklopedie Radiožurnálu