Radioporadna
Už naše babičky znaly dnešní superpotraviny. Jen netušily, že jsou super
Radioporadna
Pardubice
V současné době jsme více doma, a to i v kuchyni. Lidé pečou chleba, vyrábějí si jogurty a celkově se zajímají více o to, co jedí. Moderním slovem se stal pojem superpotravina. Zeptali jsme se produktové specialistky Lucie Slavíkové, co to vlastně je.
Jitka Slezáková
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Příprava kvasového chleba je zdlouhavá, ale upečený voní a chutná skvěle
Radioporadna
-
Pétiny mňaminky. Oslaďte si život bez lepku aneb bezlepkové pečení s Petrou Jeníčkovou
Radioporadna
-
Jak na domácí jogurt s jogurtovačem i bez něj? Prozradí Babské rady
Babské rady
-
Starší pečivo nevyhazujte, radí autorka Recyklované kuchařky
Host Radiožurnálu
-
Kváskový chléb s bramborem
Dobroty Dáši Kubíkové
-
Pečení kvasového chleba doma je láska a radost. K ruce si ale vezměte i foťák, radí pekařka
Dva na Dvojce
-
Netradiční využití chleba podle Moniky Kindlové
Dámská jízda
-
Nejlepší chléb? Kvaskový žitno-pšeničný
Hubněte zdravě s Kateřinou Cajthamlovou
-
Mandle: Co všechno se z nich dá připravit?
Na vidličce Romana Pauluse