Radioporadna
Podzim přeje „českému národnímu sportu“ aneb houbaření je naší velkou vášní, zábavou i gastronomií
Radioporadna
Hradec Králové
Vždy, když do Českého rozhlasu Hradec Králové přijde mykoložka Tereza Tejklová z Muzea východních Čech v Hradci Králové, tak je jasné, že půjdeme na houby. O houbách se mluví jako o mase chudých, protože obecně mají velký nutriční index.
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Na smaženici nebo na guláš si houby v zimě nasbírá opravdový fajnšmekr. A to Tereza Tejklová je!
Host ve studiu
-
Plýtvání se slevou. „Naše společnost je málo vyspělá,“ říká...
Dopolední Radiožurnál
-
Ohnivce rozzáří jarní les, kačenky potěší žaludek. Najdete je v lese právě teď
Radioporadna
-
Plýtvání jídlem? „Inspirací by nám měly být naše babičky,“ radí šéfkuchař restaurace Sůl a řepa
Speciál Radiožurnálu
-
Co vše můžete najít v šunkovém salámu? A co by tam naopak být nemělo?
Encyklopedie Radiožurnálu
-
Rekordních 530 druhů hub obdivují návštěvníci výstavy v Muzeu východních Čech v Hradci Králové
Zprávy pro Královéhradecký kraj
-
Speciál Martina Veselovského z Havířova
Dvacet minut Radiožurnálu
-
Stezkou proti krizi středního věku. „První den jsem myslela, že s 18kilovým batohem nikam nedojdu“
Reportáže Radiožurnálu
-
Soutěž o nejlepší zvěřinový kotlíkový guláš při Dni s myslivci na Stříbrném rybníce v Hradci Králové
Vaříme s Habadějem