Radioporadna
Po Vánocích chce žít zdravě každý. Jak vydržet? Uvařte si pohanku bez pachuti
Radioporadna
Pardubice
Po vánočním obžerství se mnoho lidí snaží ozdravit jídelníček a získat lepší stravovací návyky. Restaurace se zdravou výživou i posilovny jsou plné lidí. V pardubické Pohance takovým lidem přezdívají ledňáčci. Podle spolumajitelky této restaurace se zdravou výživou Ivy Pohankové ale tito strávníci vydrží maximálně do února.
Jitka Slezáková
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Dva na Dvojce
-
Hlavní zásadou vánočního hodování je nemíchat všechny dobroty dohromady
Doktorská rada
-
Palety s majonézou a na Silvestra chipsy. Jídlo z potravinové banky pomáhá i během svátků
Zprávy z jižních Čech
-
Abychom byli zdraví - pestré a čerstvé jídlo víc, než jen půl zdraví
Kuchařské čarování
-
Pro vánoční období doporučuje doktorka Kateřina Cajthamlová vybrané druhy superpotravin
Hubněte zdravě s Kateřinou Cajthamlovou
-
„Domácí blázen, miláček žen.“ První kuchyňský robot byl obrovský a vyráběl se ve Zbrojovce
Host Radiožurnálu
-
Speciality ze šneků jako novodobá adventní pochoutka? Na farmě v Nahošovicích mají plné ruce práce
Zprávy ČRo Olomouc
-
V Česku je příliš mnoho restaurací, nadějí je profesionalita a inovace, tvrdí gastronom Kastner
Dvacet minut Radiožurnálu
-
Zprávy pro Královéhradecký kraj