Radioporadna
Opravdu každá zelenina je vhodná na kvašení a místo na našem stole má po celý rok, říká Jan Kysela
Radioporadna
Hradec Králové
Máme pro vás něco na zpestření jídelníčku, protože tématem naší radioporadny je kvašená zelenina a také rady a doporučení, jak si ji připravit. Naším hostem je Jan Kysela z firmy Kyselove.cz. Na jejich webových stránkách si také můžete přečíst příběh, jak jste se k tomuto oboru potravinářství vlastně dostal.
Jana Kudyvejsová
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Čerstvá, nebo mražená zelenina? Mražená je levnější, v dobré kondici a překvapí i obsahem vitaminů
Dva na Dvojce
-
Radioporadna
-
Vaše každodenní inspirace: Vitaminové bomby
Káva o čtvrté
-
Historik Lukeš: Jednota Spojených států není samozřejmost. Dochází k roztržení hodnotových systémů
Osobnost Plus
-
Počítání kalorií je cesta do pekel. Tělo si pak řekne, že jídlo rovná se nebezpečí
Buchty
-
„Domácí blázen, miláček žen.“ První kuchyňský robot byl obrovský a vyráběl se ve Zbrojovce
Host Radiožurnálu
-
Měli bychom se ptát, jak cestovatel Emil Holub své exponáty získal, říká ředitel Ústavu dějin umění
Hovory
-
Tobogan zakončuje 33. sezónu z Festivalu českého kmínu ve Velkém Meziříčí
Tobogan
-
Expedice do světa pšenice
Expedice
-
Třicítka pro Prahu? V obytných zónách ano, na hlavních tazích ne. Protesty nedávají smysl, říká Hřib
Interview Plus