Radioporadna
Opravdu každá zelenina je vhodná na kvašení a místo na našem stole má po celý rok, říká Jan Kysela
Radioporadna

Hradec Králové
Máme pro vás něco na zpestření jídelníčku, protože tématem naší radioporadny je kvašená zelenina a také rady a doporučení, jak si ji připravit. Naším hostem je Jan Kysela z firmy Kyselove.cz. Na jejich webových stránkách si také můžete přečíst příběh, jak jste se k tomuto oboru potravinářství vlastně dostal.
Jana Kudyvejsová
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Poradna zdravé výživy: konzervování ovoce a zeleniny
Co vás zajímá
-
Rady pro váš zdravější život vám nabídne MUDr.Miroslav Šuta, kterého si k mikrofonu pozval Vladimír…
Zdraví v cajku
-
Jaký je rozdíl mezi vodovou a smetanovou zmrzlinou? Letní tipy výživové poradkyně Martiny Jandové
Radioporadna
-
Lukáš Kovanda: Česko narazilo na své kapacitní limity dříve než ostatní země Visegrádu
Jak to vidí...
-
Méně sněhu v Alpách. Jak vypadá udržitelné lyžařské středisko? Cestu hledají v italské Carezze
Podhoubí
-
Vaše každodenní inspirace: Vitaminové bomby
Káva o čtvrté
-
KRNAP slaví 60 let a hrozí mu ušlapání turisty. Pomohlo by zavést vstupné nebo část parku zavřít?
Natura
-
Čerstvá, nebo mražená zelenina? Mražená je levnější, v dobré kondici a překvapí i obsahem vitaminů
Dva na Dvojce
-
Jen pracovat se na chalupě nikomu nechce. Je třeba balanc mezi odpočinkem a údržbou, říká architekt
Dopolední host
-
Když je vám těžko, nejsou důležité peníze, ale kontakty, říká sociální pracovník, vítěz Gratias 2023
Hovory