Radioporadna
Okurky, třešně nebo cukety. Zavařovací desatero od ředitelky spolku Fér potravina Hany Střítecké
Radioporadna
Hradec Králové
Ovoce a zeleniny je v létě dostatek, obojí je nezbytnou součástí našeho stravování. Ovšem málo druhů lze po sklizni uchovat delší dobu. Už naše babičky konzervovaly a zavařovaly, aby měly dostatek na zimu. Jak tedy zpracovat přebytky ze zahrádek?
Pavla Kindernayová
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Čerstvá, nebo mražená zelenina? Mražená je levnější, v dobré kondici a překvapí i obsahem vitaminů
Dva na Dvojce
-
Kompostuj – pro lepší svět. Jde to i v bytě na sídlišti
Dopolední Radiožurnál
-
Skladování a zdravé zpracovávání ovoce a zeleniny
Host Dopoledního expresu
-
Ve vlastní šťávě: Okurková sezóna
Ve vlastní šťávě
-
Výživová poradna: jablka, hrušky, ořechy
Co vás zajímá
-
Prázdninová jídla od babičky? Chuť, kterou nejde v dospělosti zopakovat
Radioporadna
-
Zelenina, kterou byste nečekali, že Josef Maršálek přidá do sladkého těsta kvůli vláčnosti
Pochoutkový rok