Radioporadna
Okrasné květiny v talíři? Proč ne! Denivka do rizota, monarda k masu, sléz na dort
Radioporadna

Pardubice
Bylinkářka Radka Svatošová z Nemošic vaří denně ze surovin, které jí kvetou na zahradě. Denivka je pro ni zeleninou číslo jedna. Je použitelná celá. Teď jsou v kuchyni aktuální poupata a květy.
Jitka Slezáková
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Rusům dochází inteligentní munice. Té „hloupé“ ale mají opravdu hodně, vysvětluje analytik Dyčka
Interview Plus
-
Kopřiva nebude růst v koutě! Bylinkářka radí, jak na kopřivový špenát i osvěžující nápoj
Radioporadna
-
Plíseň je noční můrou pěstitelů rajčat. Je důležité ji včas poznat, dokáže zničit celou úrodu
Radioporadna
-
Náš jídelníček může obohatit nepřeberná spousta divoce rostoucích plevelů
Poradna
-
Kalendář zahrádkáře na leden a únor. Co už lze zasadit a do čeho můžeme říznout?
Dobrá rada
-
Bylinkovou zahrádku pořád ještě chraňte před mrazem
Co vás zajímá
-
Větévky barborek vkládejte do vázy naříznuté jako špekáček
Zahrádkářské tipy
-
Saláty obsahující bylinky a jedlé květiny obohacují náš imunitní systém
Náš host
-
PORADNA: Jarní cibuloviny se musí opatrně zalévat
Dobré dopoledne
-
Bylinkářská poradna: jarní bylinky a jejich využití
Host Dopoledního expresu