Radioporadna
Okrasné květiny v talíři? Proč ne! Denivka do rizota, monarda k masu, sléz na dort
Radioporadna
Pardubice
Bylinkářka Radka Svatošová z Nemošic vaří denně ze surovin, které jí kvetou na zahradě. Denivka je pro ni zeleninou číslo jedna. Je použitelná celá. Teď jsou v kuchyni aktuální poupata a květy.
Jitka Slezáková
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Naložte byliny do oleje! Nahradí aspirin, repelent i antiperspirant
Radioporadna
-
Květiny nepotěší jen naše oči, ale jsou také k jídlu. Jídlokvětinové rady Jany Vlkové
Radioporadna
-
Péče o cibuloviny a hlíznaté květiny, aby hezky kvetly
Poradna
-
Vše o pěstování denivek, trvalek s výraznými květy. Podíváme se i na hřiště a do zeleninové zahrady
Zelené světy
-
Jana Vlková: Máslo s přídavkem čerstvých bylinek patří do mrazáku
Hobby magazín speciál
-
Zmijovce můžete pěstovat i doma v květináči. Proč během kvetení tak strašně smrdí?
Zvídavec Evy Sinkovičové
-
Co sbírat a sušit v červnu? Lipový květ a černý bez, radí bylinkář
Host Dopoledního expresu
-
Sporýš, řepík, čechřice, lichořeřišnice. Obohaťte bylinkovou zahrádku o nové druhy
Hobby magazín
-
Park zahrad. Tady profesně vyrostla a zkušenosti předává Kateřina Štefková
Odpolední interview