Radioporadna
Na co nezapomenout, aby bylo grilování zdravé. 9 rad a pravidel pro tepelnou úpravu surovin v žáru
Radioporadna
Hradec Králové
Čas léta, sluníčka, delších večerů a s tím i čas strávený na zahrádkách, terasách ať už svých nebo restauračních je kromě zvýšené konzumace „lehčího“ alkoholu (pivo, víno) spojován i s konzumací jídel připravených na grilu.
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Křupavé bramboráky s uzeným podle Patrika Rozehnala
Pochoutkový rok
-
Snížení DPH u piva? Nejde o populistický příslib, voliči si to vyhodnotí, říká Feranec z hnutí ANO
Dvacet minut Radiožurnálu
-
Zápisník zahraničních zpravodajů
-
Václav Souček: Reklama a zákazy
Glosa dne aneb Co týden dal
-
Moravská vína mají svůj význam a je radost je pít. Některým ale chybí rozmanitost, míní znalec
Hovory
-
Jsme národem pivařů. Je to dobře nebo špatně?
Radioporadna