Radioporadna
Kvalitní jídlo nemusí být za každou cenu drahé. 7 doporučení výživové poradkyně Martiny Jandové
Radioporadna
Hradec Králové
Vše se zdražuje, dá se i tak jíst zdravě a kvalitně? Ceny elektřiny a plynu se zbláznily. Zdražuje se úplně všechno. Určitě jste si už několikrát položili otázku: Na čem začneme šetřit? Asi není žádné překvapení, že právě jídlo je často tím prvním, v čem se lidé začínají uskromňovat, a to ani nemusíme ani být v úplné finanční nouzi.
Jana Kudyvejsová
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Fyziolog Miloslav Hronek vyvrací časté mýty o potravinách: kávy s mlékem se bát nemusíte, naopak!
Radioporadna
-
O radosti z jídla i ze života: Tuky. Které konzumovat a kterým se vyhnout?
Jezte, ať vám to sluší
-
Negativní kalorie. Mýtus, nebo účinný nástroj při hubnutí?
Encyklopedie Radiožurnálu
-
„Domácí blázen, miláček žen.“ První kuchyňský robot byl obrovský a vyráběl se ve Zbrojovce
Host Radiožurnálu
-
K plýtvání potravinami přispívají vysoké ceny a promoční akce, kritizuje Mikoška ze Svazu obchodu
Dvacet minut Radiožurnálu
-
Energie nad zlato
Příběhy Radiožurnálu
-
Byla šunka „za totáče“ zdravější?
Zdraví v cajku
-
Funguje vládní deštník proti drahotě? Nad daty od sociologů diskutují Daniel Prokop a Marian Jurečka
Život k nezaplacení
-
Z čeho se skládá vitariánská živá rostlinná strava?
Hubněte zdravě s Kateřinou Cajthamlovou