Radioporadna
Která jeřabina je jedlá, a která ne? Napoví listy a hvězdička
Radioporadna
Pardubice
Jeřabiny jsou symbolem prosluněného podzimu. Víte ale, že jsou také plné vitamínů? Podle bylinkářky Radky Svatošové jsou jedlé všechny druhy jeřabin. Jen se musí povařit, aby nezpůsobily žaludeční problémy. Přesto jsou jeřabiny, které jsou sladší, tedy jedlejší.
Jitka Slezáková
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
V tropických létech sahají kořeny pro vodu hlouběji do skály
Zálety Aleny Zárybnické
-
Květiny nepotěší jen naše oči, ale jsou také k jídlu. Jídlokvětinové rady Jany Vlkové
Radioporadna
-
Pečený čaj z rakytníku a tropického ovoce
Dobroty Dáši Kubíkové
-
Kompostuj – pro lepší svět. Jde to i v bytě na sídlišti
Dopolední Radiožurnál
-
I bůček je zdravá potravina, když nebude denně, vysvětluje ředitelka spolku FÉR potravina
Host Radiožurnálu
-
Negativní kalorie. Mýtus, nebo účinný nástroj při hubnutí?
Encyklopedie Radiožurnálu
-
Do těstíčka na japonskou tempuru musíte přidat led
Hobby magazín speciál