Radioporadna

Kouzlíme v kuchyni. Léto s šéfkuchařem Radkem Pálkou a hambáč, karbanátky, prostě mleté maso

Je nám líto, ale k tomuto audiu již vypršela autorská práva.

Radioporadna

Kouzlíme v kuchyni. Léto s šéfkuchařem Radkem Pálkou a hambáč, karbanátky, prostě mleté maso
Hambáč, karbanátky, prostě mleté maso (ilustrační foto)

Hradec Králové

Měkká, lehce opečená houska, křupavý ledový salát, červená šťavnatá rajčátka a uprostřed toho všeho kvalitní kousek středně propečeného hovězího. Ano, řeč je o nejoblíbenějším jídle Ameriky - hamburgeru. Ač se to může zdát zvláštní, nad vznikem této oblíbené pochoutky určené nejen pro obézní návštěvníky fast foodu, ale i milovníky jídla, visí spousta otázek.

Více z pořadu

Ostatní také poslouchají