Radioporadna
Kouzlíme v kuchyni. Léto s šéfkuchařem Radkem Pálkou a hambáč, karbanátky, prostě mleté maso
Radioporadna
Hradec Králové
Měkká, lehce opečená houska, křupavý ledový salát, červená šťavnatá rajčátka a uprostřed toho všeho kvalitní kousek středně propečeného hovězího. Ano, řeč je o nejoblíbenějším jídle Ameriky - hamburgeru. Ač se to může zdát zvláštní, nad vznikem této oblíbené pochoutky určené nejen pro obézní návštěvníky fast foodu, ale i milovníky jídla, visí spousta otázek.
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Club sandwich - americká jednohubka i vydatný oběd
Dobroty Dáši Kubíkové
-
Zapečené mleté maso s bramborami jako rychlý oběd nebo skvělá večeře. Recept je úplně jednoduchý
Vaříme s Habadějem
-
Placky všeho druhu, pečené v troubě, na pánvi i grilu
Kuchařské čarování
-
Turecký kebab dobyl Německo
Zápisník zahraničních zpravodajů
-
Američtí kuchaři rozhodli. Co budeme jíst v následujícím roce?
Glosa Pavla Maurera
-
Prázdninová jídla od babičky? Chuť, kterou nejde v dospělosti zopakovat
Radioporadna
-
Jan Katina: Vepřová kýta s 80 % masa? Legislativa to umožňuje
Dvacet minut Radiožurnálu
-
Vepřové křenové taštičky od Jany Vančurové
Pochoutkový rok
-
Fast foody. Zatracované i oblíbené
Co vás zajímá