Radioporadna
Konzervování potravin aneb jak si správně zavařit. Zkuste i netradiční kombinace ovoce a zeleniny
Radioporadna
Hradec Králové
Ovoce a zeleniny je v létě dostatek. Obojí je nezbytnou součástí našeho stravování, ale málo druhů lze uchovat po sklizni delší dobu. Už naše babičky konzervovaly a zavařovaly, aby měly dostatek na zimu.
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Kompostuj – pro lepší svět. Jde to i v bytě na sídlišti
Dopolední Radiožurnál
-
Zelenina, kterou byste nečekali, že Josef Maršálek přidá do sladkého těsta kvůli vláčnosti
Pochoutkový rok
-
Ve vlastní šťávě: Slovinská lokálka
Ve vlastní šťávě
-
Jak na maso na hamburgery
Dobroty Dáši Kubíkové
-
Čerstvá, nebo mražená zelenina? Mražená je levnější, v dobré kondici a překvapí i obsahem vitaminů
Dva na Dvojce
-
Kvetou jabloně? Je čas na sázení jiřin a mečíků
Radioporadna
-
Ředkve a ředkvičky prospějí střevům, zbaví bakterií a pomohou při nachlazení
Přírodní lékárna