Radioporadna
Koláč po francouzsku je slaná dobrota. Zvládne ho každý, kdo má trpělivost
Radioporadna
Pardubice
Francouzská kuchyně je ve světě vyhlášená. Dokonce si vysloužila zápis na Světový seznam nemateriálního kulturního dědictví UNESCO. Kuchař Karel Kopecký se rozhodl otestovat francouzské speciality ve své Hradní spižírně na hradě Rychmburk na Chrudimsku.
Jitka Slezáková
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Ve Francii se při jídle mluví
Zápisník zahraničních zpravodajů
-
Káva o čtvrté
-
Francouzská gastronomická inspirace
Kuchařské čarování
-
Letošní Svět knihy v Praze představí současnou francouzskou literaturu
Knížky Plus
-
René Zavoral: Vltava není kulisa, je třeba soustředit se na podcasty a pořady „na vyžádání“
Vizitka
-
Hořčice: Proč ji miluje celý svět?
Abeceda potravin
-
Aleš Cibulka zapekl francouzské brambory s cibulkou
Pochoutky na talíři