Radioporadna
Jestli jsou samičky tučnější nezjišťujeme, směje se odborník na hmyzí stravu Libor Sloupenský
Radioporadna
Hradec Králové
Hmyz je potravou budoucnosti a částečně už i současnosti. Víte, že se už hmyzí moučka přidává do sušenek, těstovin, proteinových prášků, tyčinek a dalších potravin? Zjistí to nakupující? Chutnají tyto výrobky jinak a jsou kvalitnější? Jak se naučit jíst hmyz bez znechucení a paniky? Poradíme vám.
Pavla Kindernayová
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Krovky jako vláknina, tělíčko jako zdroj bílkovin. Konzumace hmyzu je bezpečná a zdraví prospěšná
Dva na Dvojce
-
Houbařská poradna
Co vás zajímá
-
Kolik už jste dnes spolkli pavouků?
Encyklopedie Radiožurnálu
-
Co s nevítaným hmyzem, který se nám chce doma zabydlet
Poradna
-
Radioporadna
-
Týden očima Petra Schwarze: Ze života hmyzu aneb Brouk v hlavě
Názory a argumenty
-
Jak se zbavit potravinových molů? Je to boj, ale dá se vyhrát
Domácí štěstí Ivy Hüttnerové
-
Šváb chuťově není špatný, ale lidé u něj mají největší blok, říká Milan Václavík ze spolku Hmyz na talíři
Vařte s námi
-
Pavel Maurer ochutnal smaženého švába. Proč lituje, že...
Glosa Pavla Maurera
-
Snědli byste brouka nebo červa? V budoucnu možná budete muset
Zvídavec Evy Sinkovičové