Radioporadna
Jak ve zdraví přežít zabijačku? Spousta jídla, pivo i tvrdý alkohol. Zabrat dostanou játra a žlučník
Radioporadna
Hradec Králové
Tradice zabijaček sahá až do hlubin pravěku, první úředně ověřené listiny o jejich konání pochází z 10. století. Řeznické řemeslo vzniklo už ale ve starověkém Řecku a Římě.
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Víte, odkud pochází označení bikiny?
Encyklopedie Radiožurnálu
-
I dnešnímu člověku se může umění boje hodit, myslí si v...
Zápisník zahraničních zpravodajů
-
Tuřín je na okraji zájmu, v kuchyni má přitom široké využití a je i zdraví prospěšný
Pochoutkový rok
-
Hořčice: Jaké druhy známe?
Na vidličce Romana Vaňka
-
Není chleba jako chleba
Kdo umí, ten umí
-
Včelí zázrak. Propolis ničí rakovinové buňky, likviduje bradavice, léčí spáleniny
Přírodní lékárna
-
Jak se dostali Řekové do Česka. Příběh jejich komunity začal po druhé světové válce
Téma Plus
-
Ve starověku byly houby oblíbenou lahůdkou i jedem
Hobby magazín speciál
-
O Roma vakeren s Renou Horvátovou
O Roma vakeren