Radioporadna
Jak na dokonalé kuře na paprice? Řízněte to uzenou paprikou, radí znalec maďarské kuchyně
Radioporadna
Pardubice
Pavel Zita je vyučeným kuchařem a vaří v žádané pardubické restauraci. Pro inspiraci jezdí na stáže do těch nejlepších restaurací v Evropě. Nedávno se vrátil z Budapešti, kde pomáhal ve špičkové restauraci oceněné michelinskou hvězdou. V Radioporadně jsme se ho ptali na pravou maďarskou kuchyni.
Jitka Slezáková
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Šéfkuchař Drdel: Chipsy z bramborových slupek nebo prach z řepy. Plýtvání potravinami je zbytečné
Host Radiožurnálu
-
Babišova francouzská restaurace se pyšní michelinskou hvězdou
Zápisník zahraničních zpravodajů
-
Chci slyšet Mozarta a řídit Ferrari. České michelinské...
Dopolední Radiožurnál
-
Kulinářská inspirace ze středomoří – polévka gazpacho, gnocchi, maso s ovocem a ryba po katalánsku
Kuchařské čarování
-
Každý obor má své talenty
Setkání u mikrofonu
-
Proč nejsou peníze zadarmo?
Špína