Radioporadna
Jak na dokonalé kuře na paprice? Řízněte to uzenou paprikou, radí znalec maďarské kuchyně
Radioporadna

Pardubice
Pavel Zita je vyučeným kuchařem a vaří v žádané pardubické restauraci. Pro inspiraci jezdí na stáže do těch nejlepších restaurací v Evropě. Nedávno se vrátil z Budapešti, kde pomáhal ve špičkové restauraci oceněné michelinskou hvězdou. V Radioporadně jsme se ho ptali na pravou maďarskou kuchyni.
Jitka Slezáková
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Povidla v pomalém hrnci. Skoro bez práce!
Radioporadna
-
Maso z mladé jalovice vřele doporučuje na minutkovou úpravu či grilování zkušený farmář Jakub Erler
Radioporadna
-
Čatní si zamilujete. Nechte si poradit od šéfkuchaře
Host Dopoledního expresu
-
Brambora nemusí být jen příloha, radí strakonický šéfkuchař Pavel Drdel
Ve vlastní šťávě
-
Zavařování. Rady, tipy, nové kombinace a postupy vám nabídne Kateřina Hrabalová
Poradna
-
PORADNA: Hovězí maso na gril by mělo být uleželé
Dobré dopoledne
-
S dobrými radami, co jíst a pít během jízdy autem i na kole, přichází dietolog Ivan Mach.…
Rozhlas u plotny
-
Mušle na několik způsobů: Jak na to, poradí šéfkuchař Ondřej Koráb
Náš host
-
Salát z pečené červené řepy od Romana Janouška ochutnávala Vendula Svobodová
Pochoutky na talíři
-
Buchta z cukety
Vařte s námi