Radioporadna
Instantní jídla. Je to rychlé a snadné, je to ale pro nás i výživné? Povětšinou ne, ale vybrat se dá
Radioporadna
Hradec Králové
Pod pojmem instantní můžeme myslet jídlo z prášku nebo polévku do hrnečku či jen to, co zalejeme vodou à la instantní nudle. Nebo sem můžeme zahrnout i polotovary - tedy například reálné jídlo, které je jen zamražené, jako v případě pizzy, nebo zchlazené v případě různých hotovek typu rajská, segedinský guláš, řízek a podobně.
Pavla Kindernayová
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Záludnosti instantních jídel. Není to problém toho, co jíme, ale toho co nejíme, říká Hana Střítecká
Radioporadna
-
Poctivá kroupová polévka s fazolemi. Chutný a vydatný pokrm, kterým lze nahradit i hlavní jídlo
Vaříme s Habadějem
-
Ve vlastní šťávě: Slovinská lokálka
Ve vlastní šťávě
-
Starší pečivo nevyhazujte, radí autorka Recyklované kuchařky
Host Radiožurnálu
-
Ponožka coby praktický pomocník. Vyrobíte z ní obal, lapač pachů nebo nahřívací obklad
Babské rady
-
Že se mořská voda pít nedá? Na Maltě by bez ní nepřežili
Zápisník zahraničních zpravodajů
-
Letní fazolová polévka s klobásou od Miroslava Karáska
Pochoutkový rok
-
Setí paprik už nemůže být jednodušší. Zkuste rašelinové knoflíky
Radioporadna
-
Glosa Pavla Maurera: Jak se máme chovat, aby voda byla?
Glosa Pavla Maurera