Radioporadna
Husa zůstane šťavnatá díky konfitování. Nešetřete sádlem, doporučuje kuchař
Radioporadna
Pardubice
Konfitování je tradiční způsob přípravy masa, jedna z nejlepších tepelných úprav. Je to stará francouzská receptura, která se velmi dobře ujala i v Čechách. Podle kuchaře René Salaquardy je to sice metoda zdlouhavější, ale pohodlná. Navíc zachovává nutriční hodnoty potravin. Podmínkou je dostatečné množství sádla.
Jitka Slezáková
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
E621, E460 a E415 s příchutí kebabu. Ptejte se, co je uvnitř,...
Glosa Pavla Maurera
-
Pétiny mňaminky. Oslaďte si život bez lepku aneb bezlepkové pečení s Petrou Jeníčkovou
Radioporadna
-
Je libo sendvič? V Portu je oblíbená francesinha, ale doporučuje se, pouze pokud máte velký hlad...
Zápisník zahraničních zpravodajů
-
Tradiční i netradiční recepty s kaprem v hlavní roli, k tomu salát s pohankou a na závěr žemlovka
Kuchařské čarování
-
Umění jíst a překrmovat strnady. Čelisti vaří guláš z Medvěda
Čelisti
-
Tvarohové taštičky plněné mletým masem od Rudolfa Cibulky
Pochoutkový rok
-
Kdo by neznal „schody do nebe“ v podobě italských lasagní? Zkuste je tentokrát s lososem a špenátem
Vaříme s Habadějem
-
Husí sádlo má podobné kvality jako olivový olej, říká dietní sestra
Náš host