Radioporadna
Domácí výroba sushi. Základem je vyhnout se veškerému kovovému nádobí a použít jen tu správnou rýži
Radioporadna
Hradec Králové
Pojďme si udělat sushi. Tradiční japonské jídlo se u nás stává čím dál oblíbenější. Je to možná trochu i módní záležitost, ale připravit správně tzv. maki nebo nigiri, to je řádná alchymie. Proto jsme do studia pozvali kuchařského mistra, Lukáše Endeho, který svůj um předává také dětem ve škole.
Pavla Kindernayová
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Tradiční i netradiční recepty s kaprem v hlavní roli, k tomu salát s pohankou a na závěr žemlovka
Kuchařské čarování
-
Česnekové těstoviny
Dobroty Dáši Kubíkové
-
Tip Juliany Maškrtnice: Vyzkoušejte tradiční japonský podnik typu izakaya přímo v centru Brna
Tip
-
Prázdninová jídla od babičky? Chuť, kterou nejde v dospělosti zopakovat
Radioporadna
-
Bára Nesvadbová připravila japonské su-shi
Pochoutky na talíři
-
Tip Juliany Maškrtnice: Ochutnat poctivý ramen teď není problém ani v Praze
Ve vlastní šťávě
-
Wasabi a sushi patří k sobě. Japonský křen dokáže zachránit život
Zvídavec Evy Sinkovičové
-
Bramborové šišky s opečenými meruňkami, vše přelité máslem. Oranžové ovoce, které Češi prostě milují
Vaříme s Habadějem
-
Tomio Okamura: Koktání je v hlavě. Já jsem se ho zbavoval horko těžko
Xaver a host