Radioporadna
Co mají společného peřiny a kvalitní mléko? Dobře vám poslouží při domácí výrobě skvělého jogurtu
Radioporadna
Hradec Králové
Víte, že si můžete doma sami vytvořit nejrůznější mléčné výrobky? Stačí mléko nebo vysokoprocentní smetana a pár běžných surovin. A na světě je máslo, jogurt, tvaroh nebo sýry. Kdo má chuť, může to zkusit, s výhodou, že bude přesně vědět, co jeho výrobky obsahují.
Pavla Kindernayová
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
O radosti z jídla i ze života: Mléčné výrobky. Jsou light výrobky horší a méně zdravé?
Jezte, ať vám to sluší
-
Z pohledu planety jsou rostlinná mléka ekonomičtější a ekologičtější. Jak si je snadno vyrobit doma?
Dva na Dvojce
-
Domácí žervé
Dobroty Dáši Kubíkové
-
Výrobky z kozího mléka? Ideální pro alergiky
Hubněte zdravě s Kateřinou Cajthamlovou
-
Nemléko, Nejogurt, Nemáslo... Pavel Maurer doporučuje alternativu bez laktózy
Glosa Pavla Maurera
-
Zachraňte chuť parmazánu! Produkci kvalitního sýra komplikují klimatické změny i evropská pravidla
Reportáže Radiožurnálu
-
Sýrové Babské rady: Co pomůže okoralému sýru a jak na smažák, který nevyteče?
Babské rady
-
Kávu s mlékem, nebo bez? Jak působí káva s mlékem na žaludek, žlučník a játra?
Radioporadna
-
K čemu je harfa a jak chutná pískavice? Kouzlí s nimi v mlékárně v Tuněchodech
Kdo umí, ten umí