Radioporadna
Chcete se stát pražičem kávy? Připravte si pánev, zrna a uši
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Nejškodlivější káva? Český turek a bezkofeinová
Radioporadna
-
Opavská charita znova otevřela svou kavárnu
Zprávy ČRo Ostrava
-
Jedna z nejdražších káv se vyrábí z bobků. Kolik stojí a proč někteří před cibetkovou kávou varují?
Zvídavec Evy Sinkovičové
-
Káva z pražených semen čekanky (cikorky) a pražených zrn žita podle našich babiček
Babiččiny recepty s Vladimírou Jakouběovou
-
Káva se dá degustovat jako víno, tvrdí pražič kávy z Medlešic
Kdo umí, ten umí
-
Je libo presso, nebo picollo? Italský kavárník by si ťukal na čelo
Encyklopedie Radiožurnálu
-
Tip Juliany Maškrtnice: Kavárna Modrý domeček nabízí pracovní místa lidem se zdravotním postižením
Tip
-
Krouhané a kysané zelí, jako je levný přírodní zdroj vitamínu C, doporučuje zemědělec David Smetana
Radioporadna