Radioporadna
Chalupářský koláč, květáková polévka nebo dezert z datlí. Uvařte si menu po anglicku
Radioporadna
Pardubice
Karel Kopecký z Předhradí je vyučený kuchař, který se podle svých slov „rozvařil“ teprve v Anglii. Mluvit cizí řečí mu totiž nejdřív moc nešlo, a tak se raději zavřel v kuchyni. Na tu anglickou nezapomněl ani po návratu domů.
Jitka Slezáková
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Porce kuchařské inspirace z Anglie
Kuchařské čarování
-
Nejlépe vařím, když jsem naštvaná, usmívá se foodblogerka Dagmar Heřtová
Host Radiožurnálu
-
Pozor! Blíží se postrach slovenských kuchařů
Zápisník zahraničních zpravodajů
-
Otužování je radost. A umí i pomáhat, lákají na akci do Švihova otužilci z Chrudimska
Radioporadna
-
Ve vlastní šťávě: Ztraceno v překladu aneb Kyselý lajm
Ve vlastní šťávě
-
„Pravá česká kuchyně úplně zmizela,“ říká šéfkuchař Marek Raditsch
Host do domu
-
Číňané, kteří u nás dělají čínskou kuchyni, na nás pohlížejí trochu spatra, říká šéfkuchař
Hovory
-
Proč není mezi špičkovými šéfkuchaři více žen? Nad tím se...
Glosa Pavla Maurera